Ons Proces

U zich thuis laten voelen begint met een eerlijk gesprek

Uw droomhuis draait helemaal om u. Wij vinden het belangrijk om u, uw voorkeuren en uw specifieke interieurwensen te leren kennen. Samen met u werken we vervolgens aan het creëren van uw ultieme keuken-, badkamer- of interieurontwerp.

Afspraak & concept

Uw droomhuis, ons uitgangspunt

Allereerst verwelkomen we u in een van onze rijk uitgeruste showrooms in Naarden of Kaatsheuvel met o.a. exclusieve keukens en minimalistische interieur stijlen. Wilt u dit gesprek liever buiten werktijd laten plaatsvinden? In een weekend? Geen probleem, u mag het zeggen. We nemen alle tijd om u rond te leiden, uw ideeën en wensen te bespreken en u te adviseren. Zonder verborgen agenda en altijd geheel vrijblijvend.

Design & offerte

Hints worden ideeën; ideeën worden ontwerpen

Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag om uw ideeën en wensen te vertalen naar concrete ontwerpen. In een volgende bijeenkomst presenteren we deze ontwerpen, inclusief een gespecificeerde begroting. Uw feedback en aanvullingen verwerken wij in aangescherpte voorstellen, net zo lang tot u uw droomhuis in detail op papier ziet staan.

Offerte aanvragen

Bouw & installatie

U voelt zich thuis door kwaliteit en vakmanschap

Als u eenmaal hebt besloten hoe u huis eruit moet zien en aan moet voelen, gaan we aan de slag. Al onze interieurs worden gemaakt in ons eigen atelier, wat u de zekerheid geeft dat alles perfect is en volledig gemaakt naar uw specifieke eisen. Onze hooggekwalificeerde vakmensen zorgen voor de complete installatie en gaan niet weg voordat u zich helemaal thuis voelt. Dat is beloofd.

Kom langs en bezoek een van onze showrooms. Wij inspireren u graag met onze compleet ingerichte ‘stijlkamers’, onze praktische ideeën en de eindeloze mogelijkheden die ze bieden. Maak vandaag nog een afspraak. Meer weten over TKI? Lees dan het interview met Pieter Laureys.

Plan afspraak