Ons verhaal

Zo zorgen wij dat u zich thuis voelt

Al meer dan 20 jaar creëren wij hoogwaardige, maatwerk interieurs die u dat hele bijzondere gevoel opleveren: u voelt zich thuis.

In 1998 begonnen we als ‘Keukenhuys de Tweede Kamer’ in Kaatsheuvel. In de daaropvolgende twee decennia evolueerden we naar TKI – Tweede Kamer Interiors -, high-end interieurspecialisten die zorg dragen voor al uw interieurwensen. Bij TKI leveren we uw gehele interieur: keuken, woonkamer en badkamer. Op basis van uw wensen, behoeften en budget verzorgen wij het volledige traject van ontwerp tot plaatsing en installatie. Wij bouwen al onze interieurs in ons eigen atelier, naar uw specifieke wensen. Zo wordt uw interieur altijd op maat gemaakt, met vakmanschap en oog voor detail. Uiteraard is het mogelijk om elk apparaat, van elk merk, in uw ontwerp op te nemen: u kiest, wij zorgen ervoor.

Thuis is waar de kleinste details luxe voelen

Thuis is waar uw persoonlijkheid wordt weerspiegeld in alles om u heen. Thuis is waar iedere vorm de door u gewenste functionaliteiten volgt. Daarom beginnen we bij TKI altijd met de vraag waar en hoe u zich thuis voelt. Vervolgens vertalen wij al uw eisen en wensen naar een uniek en persoonlijk ontwerp.

Onze stijlen overstijgen iedere trend

Om uw thuisgevoel te inspireren hebben wij verschillende interieurstijlen gedefinieerd, die eindeloos te combineren zijn. Deze stijlen houden wij voortdurend fris en up-to-date.

Wij zijn pas klaar als u zich thuis voelt

Van de eerste schets tot de laatste finishing touch en van de bouwtekeningen tot de uiteindelijke ingebruikstelling, wij werken van begin tot eind met u samen aan het realiseren van uw droomhuis.

Bekijk ons ontwerpproces

Welkom bij TKI, welkom thuis

U bent geïnspireerd geraakt? U bent altijd welkom in een van onze showrooms. Onze ervaren adviseurs helpen u graag op weg naar uw droominterieur.

Neem contact op