Exclusieve Keuken

Exclusieve keuken

Geniet van op maat gemaakte exclusieve keukens met een fijn ontwerp

Exclusieve keuken

Bij exclusieve keukens draait alles om de look-en-feel. De keuken moet een elegante en hoogwaardige uitstraling hebben. Bij TKI ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wij zijn high-end interieurspecialisten die zorg dragen voor al uw keukenwensen. Op basis van uw wensen, behoeften en budget verzorgen wij het volledige traject van ontwerp tot plaatsing en installatie. Dat is hoe wij dit proces het liefst aanpakken.

Gespecialiseerde ontwerpers van ons bedrijf doen continu wereldwijd inspiratie op, zodat steeds de allernieuwste ontwikkelingen in TKI-designs verwerkt kunnen worden. 

Zo wordt uw exclusieve keuken altijd op maat gemaakt, met vakmanschap en oog voor detail.

Waarom een exclusieve keuken?

Kunt u een fijn ontwerp met hoogwaardige materialen waarderen?

Dan past een high-end keuken van TKI volledig bij uw wensen en verwachtingen.

U kunt denken aan satijnen afwerkingen, hoogwaardige houtsoorten zoals ebbenhout en coromandel, en symmetrisch marmer en keramiek accentueren.

Combineer dit met hoogwaardige apparatuur van topsegment merken en u heeft niet alleen een luxe, maar ook een veelzijdige en functionele keuken.

Dus wanneer design, luxe en functionaliteit centraal staan, past een exclusieve keuken perfect bij u.

 


 

Exclusieve keukens op maat in uw gewenste stijl

Het ontwerpen en uitdenken van een keuken is lastig want er zijn veel keuze mogelijkheden. Daarom helpen we u graag met het omzetten van uw wensen tot een ontwerp waar u blij van wordt.

Ook wanneer u nog geen concreet beeld heeft van uw droomkeuken, kunnen we helpen. We nodigen u dan ook graag uit in een van onze showrooms om u te inspireren.

In de showroom vindt u verschillende keukenstijlen, variërend van landelijk tot industrieel tot modern en minimalistisch.

U kunt in de showroom bij de specialisten aangeven wat u wel en niet aanspreekt. Zo is het dus mogelijk om de keuken volledig naar eigen smaak te ontwerpen en deze een uniek karakter te geven.

 

Ruimtelijk opgezet

Topsegment keukens zijn vaak ruim opgezet. Dit betekent volop ruimte voor het beste en nieuwste keukenapparatuur.

Daarnaast  zorgt een ruime keukenopstelling ook voor gezelligheid want een keuken is zoveel meer dan een plek om alleen te koken.

In een ruime keuken is er voldoende plek om zitplaatsen te creëeren om zo goed te kunnen tafelen met familieleden of gasten. Zo kunt u gezellig uren lang genieten in uw keuken en genoeg mensen ontvangen.

Topmerken voor een luxe keuken

De apparatuur draagt ook bij aan de uitstraling van de keuken.

In de keukens van TKI wordt de nieuwste apparatuur gebruikt. Met keuze uit topmerken als o.a. WOLF, Sub-Zero, Bora, Miele, Bosch en Gaggenau.

Zo bent u voorzien van de beste keukenapparatuur die lang mee zal gaan. Ook presteert deze apparatuur op het hoogste niveau, om zo het koken in de keuken een genot te maken.

Contact

Graag wil TKI in een persoonlijk gesprek toelichten dat ambachtelijk vakmanschap en toepassing van de nieuwste ontwikkelingen op keuken- en interieurgebied naadloos op elkaar aansluiten. Om u daarmee te laten kennismaken, maken wij graag een afspraak met u. Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte welkom in één van onze showrooms.

Hoe kunnen we u helpen zich thuis te voelen? Neem contact op en laat ons weten wat uw interieurdromen zijn.

Neem contact op