Exclusieve keuken op maat

Exclusieve keukens

Geniet van luxe keukens op maat gemaakt met de nieuwste apparatuur van high-end merken

Volledig naar eigen wensen en op maat gemaakt

Een exclusieve keuken onderscheid zich van een standaard keuken door hoogwaardige materialen, een specialistisch ontwerp met oog voor detail én het gebruik van de nieuwste keukenapparatuur van erkende high-end merken.

Daarnaast draait het bij een topsegment keuken ook om de look-and-feel. De keuken moet elegantie en luxe uitstraling. Dat snappen wij als geen ander. Daarom dragen onze specialisten zorg voor al uw keukenwensen. Op basis van uw wensen, behoeften en budget verzorgen wij het volledige traject, van ontwerp tot plaatsing en installatie.

Zo krijgt u een high-end keuken in huis waar u zich echt thuis in voelt.

Exclusieve keukens bij TKI

Kunt u een fijn ontwerp met hoogwaardige materialen waarderen?

Dan past een high-end keuken van TKI volledig bij uw wensen en verwachtingen.

Onze specialisten doen wereldwijd continu inspiratie op. Zo zijn onze keukenontwerpen dus altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen en nieuwste materialen.

Denk bijvoorbeeld aan satijnen afwerkingen, hoogwaardige houtsoorten zoals ebbenhout, massief hout & coromandel. Maar ook symmetrisch marmer en keramiek accentueren.

Dus ongeacht uw keukenstijl, onze ontwerpers helpen u graag met het realiseren van de perfecte keuken waarin design, luxe en functionaliteit centraal staan.

 


 

Exclusieve keukens op maat in uw gewenste stijl

Het ontwerpen en uitdenken van een keuken is lastig. Er zijn namelijk er veel keuzemogelijkheden. Daarom helpen we u graag met het vertalen van uw wensen naar een concreet ontwerp waar u blij van wordt.

Ook wanneer u nog geen duidelijk beeld heeft van uw droomkeuken, helpen wij u graag. We nodigen u dan ook uit in een van onze showrooms om u te inspireren en gewoon eens uit te horen. Vaak ontstaan door de gesprekken met onze adviseurs al ideeën waar u verder mee kunt.

In de showroom vindt u verschillende keukenstijlen. Deze variëren van landelijk tot industrieel en van modern tot minimalistisch en alles er tussenin.

U kunt in de showroom bij de specialisten aangeven wat u wel en niet aanspreekt.
Zo is het dus mogelijk om de keuken volledig naar eigen smaak te ontwerpen en deze een uniek karakter te geven.

 

Ruimtelijk opgezet en functioneel ingericht

Topsegment keukens zijn vaak ruim opgezet met o.a. een kookeiland en genoeg plek om goed te kunnen tafelen.

Een keuken is namelijk zoveel meer dan alleen een plek om te koken. Het is een plek waar gezelligheid tot leven komt.

De keuken moet dus niet alleen functioneel zijn, deze moet ook ruimtelijk opgezet worden zodat u genoeg gasten kunt ontvangen.
De opstelling kan variëren, maar vaak wordt er gekozen voor een L-opstelling, een T-opstelling of een U-opstelling.

Welke keukenopstelling u ook kiest, de bovengenoemde opstellingen bieden genoeg mogelijkheden om zitplaatsen te creëren, opbergruimte te realiseren en keukenapparatuur in te bouwen.

Zo is uw luxe keuken straks niet alleen functioneel en aangenaam om in te koken. Ook kunt u er urenlang gezellig tafelen met al uw gasten.

Topmerken voor een luxe keuken

De keukenapparatuur is een belangrijk onderdeel van de functionaliteit en uitstraling van uw keuken.

In de keukens van TKI wordt de nieuwste luxe keukenapparatuur gebruikt. Met keuze uit topmerken als WOLFSub-Zero, Bora, Miele, Bosch en Gaggenau.

In onze exclusieve keuken bent u dus voorzien van de beste keukenapparatuur die lang mee zal gaan. Ook presteert deze apparatuur op het hoogste niveau, om zo het koken echt een genot te maken.

Wanneer zien we u in onze showroom?

Graag leren wij u eisen en wensen beter kennen om zo uw droom exclusieve keuken te kunnen realiseren. Dus wanneer u uw keukenplannen met ons wilt bespreken, kunt u direct een afspraak maken.

Wilt u eerst nog geïnspireerd worden? Dan nemen we u graag mee in de wereld van exclusieve keukens tijdens een persoonlijk gesprek in één van onze showrooms in Naarden of Kaatsheuvel.

In welke fase u ook zit, neem contact op en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van uw perfecte keuken.

Neem contact op