Interieur Design Kaatsheuvel

Interieur design Kaatsheuvel

Als high-end interieurspecialisten richten wij ons op luxe interieur ontwerpen waarin u zich volledig thuis voelt. TKI verzorgt voor u de gehele inrichting van A tot Z, dit gaat van badkamers en keukens tot het gehele interieur.

Beginnen bij het begin

De start van het traject begint met uw wensen en ideeën. Daarom beginnen wij graag met een intakegesprek om u echt te leren kennen.

Zo kunt u al uw interieur wensen persoonlijk met ons delen en kunnen onze adviseurs gerichte vragen stellen om achter uw droom interieurstijl te komen.

We ontvangen u graag in onze showroom in Kaatsheuvel

De kennismaking zal plaatsvinden in onze showroom in Kaatsheuvel. Hier geven wij u graag een rondleiding langs de verschillende interieur opstellingen zodat u zelf kunt aangeven wat past binnen uw gewenste stijl.

Dit gesprek kan op allerlei momenten gepland worden. Dus ook buiten werktijd of in het weekend. Dit is allemaal geen probleem, u mag het zeggen.

Na het gesprek zijn wij op de hoogte van uw wensen en kunnen wij een eerste ontwerp maken.

Kom naar onze showroom

Uw eerste ontwerp samen bespreken

In het eerste ontwerp zijn uw wensen en ideeën vertaalt naar een tastbaar ontwerp door onze interieur designers. Deze ontwerpen zullen we vervolgens aan u presenteren tijdens een volgende bijeenkomst.

Tijdens deze presentatie gaan wij ook verder in op de gespecificeerde begroting. Uw feedback en aanvullingen verwerken wij in aangescherpt voorstel, net zo lang tot u uw droomhuis in detail op papier ziet staan.

Het ontwerp tot leven laten komen

Als u akkoord geeft op het ontwerp, kunnen wij aan de slag met de realisatie van uw interieur.

Al onze interieurs worden gemaakt in ons eigen atelier. Hier zijn wij trots op en geeft u de zekerheid dat alles perfect en volledig uitgevoerd wordt.

Onze hooggekwalificeerde vakmensen zorgen voor de complete installatie en gaan niet weg voordat u zich helemaal thuis voelt.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier onze werkwijze in detail. Ook benieuwd naar onze showroom in Naarden? Daar ontvangen we u ook graag.